Advanced
Please use this identifier to cite or link to this item: https://digital.lib.ueh.edu.vn/handle/UEH/48628
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorLê Tấn Bửu
dc.contributor.authorPhan Ngọc Yến Xuân
dc.date.accessioned2016-12-15T10:07:50Z-
dc.date.available2016-12-15T10:07:50Z-
dc.date.issued2015
dc.identifier.otherBarcode: K50007551
dc.identifier.otherRG_2 #2 eb1 i5
dc.identifier.urihttp://digital.lib.ueh.edu.vn/handle/UEH/48628-
dc.descriptionKinh doanh thương mại. Mã số: 60.34.01.02
dc.descriptionCommercial business
dc.descriptionLuận văn thạc sĩ -- Trường Đại học Kinh tế TP.HCM, 2015
dc.descriptionThesis (Master’s) -- University of Economics Ho Chi Minh City, 2015
dc.descriptionGồm tài liệu tham khảo và phụ lục
dc.descriptionIncludes bibliographical references and appendixes
dc.description.abstractTổng quan, thực trạng hoạt động, giải pháp nâng cao năng lực cạnh tranh của ngành nước mắm Phú Quốc
dc.format.medium83 Tr.
dc.language.isovie
dc.publisherTrường Đại học Kinh tế Tp. Hồ Chí Minh-
dc.subjectNgành nước mắm Phú Quốc
dc.subjectPhu Quoc fish sauce industry
dc.titleNâng cao năng lực cạnh tranh của ngành nước mắm Phú Quốc
dc.typeMaster's Theses
dc.subject.DDC338.47641
item.grantfulltextreserved-
item.cerifentitytypePublications-
item.languageiso639-1vi-
item.fulltextFull texts-
item.openairecristypehttp://purl.org/coar/resource_type/c_18cf-
item.openairetypeMaster's Theses-
Appears in Collections:MASTER'S THESES
Files in This Item:

File

Description

Size

Format

Show simple item record

Google ScholarTM

Check


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.